Elkezdődött a Buzánszky Kupa

2021, október 5 - 12:38
Rekordszámú jelentkező, több mint száz csapat lép pályára a Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa (BJLEK) őszi szezonjában. A torna csoportbeosztásának sorsolását követően már lejátszották az első mérkőzéseket.

A Nagyerdei Stadion szurkolói klubjában megrendezett sorsoláson kiderült, hogy a rekordszámú résztvevők között idén több külföldi hallgató és több lánycsapat is nevezett a tornára.

A szervezők az őszi szezonban is kiemelten figyelnek az aktuális járványügyi intézkedések betartására, a Covid-gyanús tünetekre; a meccsek előtt testhőmérséklet ellenőrzést végeznek majd a játékosokon.

A csoportok kisorsolásában részt vett Fenyves Veronika, a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar oktatási dékánhelyettese, Lóczi Lászlóné Kovács Marianna, a Debreceni Egyetem Atlétikai Club ügyvezetője, Jávor András, a Debreceni Egyetem Atlétikai Club elnöke, Balogh László, a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézet igazgatója, Kozma Mihály, a Magyar Labdarúgó Szövetség Futsal Bizottságának szakágvezetője és Gelei Károly FIFA Agent.

A Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa őszi szezonjában az alap- és kieséses szakasz mérkőzéseit október 4. és január 31. között játsszák, a döntőt pedig a tervek szerint februárban rendezik meg a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézet csarnokában.

Sajtóiroda - BZ


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.