Ülésezett a kuratórium

2021, október 14 - 15:51
A Debreceni Egyetem és a fenntartó alapítvány szempontjából fontos gazdasági, pénzügyi kérdéseket, a működés alapvető feladatait és stratégiai teendőit vitatta meg legutóbbi ülésén a Gróf Tisza István a Debreceni Egyetemért Alapítvány kuratóriuma.

Az október 13-án, szerdán a Rektori Tanácsteremben tartott ülésen összesen huszonhat napirendi pontot tárgyalt meg a testület.

A kuratórium tagjai egyebek mellett a Szervezeti és Működési Szabályzat módosításait, valamint a kitüntetési, a habilitációs, a doktori szabályzatot, a szenátus választási szabályzatát és a rektori pályázati felhívás szövegét is elfogadták.

Az eseményen részt vett Kossa György, a Gróf Tisza István a Debreceni Egyetemért Alapítvány kuratóriumának elnöke, Szilvássy Zoltán, Balla György, Győry Kálmán és Szólláth Tibor kuratóriumi tagok, Bács Zoltán, a kuratórium titkára, továbbá László Géza vagyonellenőr, Wessely Vilmos könyvvizsgáló, a három fős felügyelőbizottság elnöke Dékán Tamásné Orbán Ildikó, valamint a bizottság tagjai: Mészáros József és Mancsiczky László.

Sajtóiroda - BZ


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.